#YtCrash – Google Street View prezintă uneori momente ciudate care sunt surprinse accidental pe aparatul foto. O parte din apariție a fost destul de ciudată până la evenimente amuzante. Uitați-vă la mama care a căzut de pe motocicletă, clovnul din nou în jgheab până când mașina Google a primit un bilet. Cei care lipsesc Cisewu Tiger o pot vedea în continuare pe Google Street View. Iată un videoclip cu 10 camere video Street Street ciudate Google Street View.

————————————————– ————————————————– ——–

YtCrash sau Youtube CRASH prezintă informații sub formă de fapte din spatele evenimentelor și o colecție de evenimente / fluxuri și evenimente unice care au loc în lume. Acest canal dintr-o privire seamănă cu programul „Trans 7 pe loc Ultimele”. Această colecție de videoclipuri a trecut diverse studii și studii, precum și colectarea datelor sub formă de fotografii și videoclipuri din diverse surse, care sunt ambalate prin numărătoarea inversă sau la întâmplare.

De asemenea, canalul Youtube CRASH împărtășește cele mai noi informații și știri care au devenit virale pe internet.

Urmăriți câteva din social media pe:

Un clic pentru subs:
Canal oficial:
Pagina de fan Facebook:
Instagram:
Twitter:
Google+:
Blog oficial:

Vă mulțumim pentru vizionare, Like, Follow și abonamentul dvs. înseamnă foarte mult pentru a adăuga entuziasm pentru a face conținutul mai util.

source