În fiecare an întâlnim observații bizare și ciudate care au fost preluate de camera Google, iar astăzi aruncăm o privire la unele dintre obiectivele străine observate de sateliții lor.

Aflați despre CELE MAI MULTE despre tot luni, miercuri și vineri doar abonați-vă!

13 – Se reîmprospătează ca nimic pe pământ …
Acest semn gigant Coca-Cola este vizibil din aer și a fost capturat de Google Earth în Chile. Uneori, denumit maptervising, acest logo uriaș a fost pus la punct pentru a sărbători 100 de ani. Indiferent dacă aceasta a fost folosită pentru prima dată când s-a utilizat cartografierea, nu sunt sigur – dar știm mai multe companii care folosesc reclame uriașe pentru a face publicitate pentru produsele lor. Faptul unic despre acesta este însă faptul că semnul este făcut din 70.000 de sticle goale de cocs.

12 – Mână liberă …
Pare o lucrare de artă intrigantă, dar este de fapt o fotografie aeriană realizată de camerele Google Earth. Acesta este situat în mijlocul deșertului din China. Desigur, speculațiile s-au ridicat cu privire la ceea ce ar putea fi posibil. Unii au sugerat instalații de testare subterane, în timp ce alții au crezut că ar putea fi piste militare. Adevărul nu a fost la fel de interesant, dar oricum nu este rău … sunt drumuri folosite pentru exerciții de testare.

11 – Conectați punctele …
Este vorba despre câmpuri petroliere cu drumuri de legătură situate în Rio Negro în Argentina. Aceasta este o imagine spectaculoasă pentru care putem mulțumi Google Earth!

10 – Cavalerul întuneric se ridică …
Peste tot în Okinawa, în Japonia, au o vedere deosebită, care poate fi privită doar de sus. Este simbolul Batman și va trebui să zburați deasupra acoperișului celei de-a 44-a escadrile de luptă a Forței Aeriene. Cu toate acestea, nu este nou și a apărut încă din anii '80 … a apărut recent doar datorită Google Earth.

9 – Privește atent …
Va trebui să vă întindeți imaginația pentru aceasta. Un tip din Suedia crede cu adevărat că această imagine obscură de pe Google Earth este realitatea Nessie.
 
8 – Trageți înapoi în cochilie …
Probabil că ați auzit de masivul Crab de păianjen japonez, sunt literalmente enorme, dar nu se află nicăieri aproape de dimensiunea acestui crab care a fost reperat pe Google Earth. Și-a câștigat porecla Crabzilla și este înțelept de aproximativ 50 de metri. A fost reperat în portul Kent din Marea Britanie. Legit sau nu, te las să decizi.

7 – Lucrurile străine …
Al doilea sezon al Stranger Things vede că apare o rețea complexă de rădăcini subterane. Când văd această imagine care a fost surprinsă de Google Earth, mă gândesc la asta – și mă lasă să mă simt puțin neliniștit.

6 – Toate urechile …
Ne îndreptăm spre Alberta în Canada și ne întâlnim cu gardianul Badlands. Această minunăție geologică arată ca un bărbat cu o coafură care poartă căști. În mod evident, nu este asta, ci mai degrabă un drum și un puț de petrol care au fost instalate pe site. Dacă mergeți și vedeți această imagine pe Google Earth și defilați mai spre stânga, veți vedea o altă față care arată ca cineva căscă și se trezește dintr-un somn adânc.

5 – învăluit în mister …
S-ar putea ca acestea să fie rămășițele unei piramide care nu a fost încă săpată? Google Earth a surprins această imagine undeva în Egipt, iar rapoartele sugerează că, din cauza situației economice actuale din Egipt, au limitat numărul de site-uri care au fost excavate și cercetate. Alții care au descoperit această imagine cred că este doar o parte naturală a peisajului. Mă aplec spre piramidă, ce zici de tine?

4 – Explozie din trecut …
În mai multe feluri decât unul! Acesta este meteoritul cel mai bine păstrat din lume și este situat la câteva minute de Interstate 40 și de ruta 66. Se spune că un asteroid a lovit pământul la 26.000 de mile pe oră în urmă cu 50.000 de ani, iar acestea sunt rămășițele! Craterul are o lungime de aproximativ 1 mile, 2,4 mile în circumferință și 550 de adâncimi. Sunteți bineveniți să mergeți singuri pe site! Este deschis turiștilor!

3 – Hipnotizarea …
Aceste câmpuri capturate de Google Earth sunt serios hipnotizante și îmi amintesc de o matlasare de patchwork.

2 – Tu decizi …
Bănci de nisip? Extratereștri? Trezire cu apă? Creatură în adâncimea mării? Nimeni nu pare să aibă răspunsuri legitime, așa că dacă puteți arunca o lumină asupra acelei imagini bizare surprinse pe Google Earth, vă rugăm să ne împărtășiți mai jos!

source