În Emiratele Boeing 777-300 Amazing Luxury Jet Airliner. Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, a aterizat pentru prima dată în Zagreb, Croația. Zborul inaugural Dubai către Zagreb a durat aproximativ șase ore, iar de la 1 iunie Emiratele vor începe zboruri directe zilnice, tot anul, între Zagreb și Dubai.
Acest zbor a fost o oportunitate pentru jurnaliști să arunce o privire în interiorul acestei aeronave uimitoare.

Boeing 777 este o familie de linii aeriene cu motoare în două motoare cu o gamă largă, dezvoltate și fabricate de Boeing Commercial Airplanes. Este cel mai mare jet dublu din lume și are o capacitate de ședere tipică între 314 și 396 de pasageri, cu o gamă cuprinsă între 5.240 și 8.555 mile nautice (9.704 – 15.844 km). Denumită în mod obișnuit "Triple Seven", caracteristicile sale distincte includ motoarele cu turbofan cu diametrul cel mai mare al oricărei aeronave, șase roți pe fiecare angrenaj principal de aterizare, secțiunea transversală completă a fuselajului și un con de coadă în formă de lamă. Dezvoltat în consultare cu opt companii aeriene majore, 777 a fost conceput pentru a înlocui liniile aeriene mai vechi cu corp larg și pentru a pune în evidență diferența de capacitate între Boeing 767 și 747. Ca prim avion de zbor al companiei Boeing, acesta are controale mediate de computer. A fost, de asemenea, prima aeronavă comercială care a fost proiectată în întregime cu un design asistat de computer.
Wikipedia

VIDEO: Luka Stanzl / PIXSELL
Galerie foto:

muzica: bensound.com
camera foto: Samsung Gear 360

Abonați-vă la un conținut mai bun de la PIXSELL:

Vizionați mai multe videoclipuri superbe 360:
Vizionați mai multe videoclipuri grozave Timelapse:
Vizionați mai multe videoclipuri foarte bune despre alegerea editorilor:

Despre PIXSELL News Agency & Video Agency:

PIXSELL este cea mai importantă agenție de fotografii și video din Europa de Sud-Est cu sediul în Zagreb, Croația, cu o rețea mare de asociați din întreaga regiune.
Oferim peste 30 de milioane de fotografii și videoclipuri, la dispoziția tuturor într-o manieră rapidă și simplă.

Fotografii și videografii noștri profesioniști aleargă în permanență, conduc, circulă cu bicicleta, zboară și înot de la un eveniment la altul pentru a capta acea fotografie perfectă și pentru a filma materialul video ideal,
apropiindu-ne mereu de clienții noștri editoriali și comerciali cu același profesionalism și abilitate.
Fotografiile și videoclipurile PIXSELL vor spune întotdeauna povestea reală a fiecărui eveniment,
dați caracter fiecărui produs și faceți ca fiecare editorial să prindă viață.

Canalul canalului YouTube –
Facebook –
Twitter –
LinkedIn –

Lasă-ne un comentariu mai jos!

source