Doriți să editați video 360? Iată cel mai bun software de editare video pentru Mac și PC! ►► Ghid GRATUIT: Procesul de editare video ULTIMAT:

– LINKS –

SOFTWARE de editare video în 360 de grade:
► Adobe Premiere [Mac & PC] :
► Cyberlink PowerDirector [PC only] :

► Final Cut Pro [Mac]:
► Plugin final tăiat – 360VR Express:

360 CAMERE video:
► Samsung Gear 360: (Amazon)
► Insta360 Nano: (Amazon)
► Insta360 Air: (Amazon)

*** ÎNGUSTARE ÎN UTILIZăm ***

🚀 Alăturați-vă listei de așteptare pentru Primal Video Accelerator: 🚀
Aflați cum puteți construi o audiență, generați noi oportunități de pilotare automată și SCALAȚI-ți afacerea cu video pas cu pas în programul nostru rapid de accelerare video!

//// Aflați procesul ULTIMATE pentru editarea videoclipurilor mai rapid (DESCARCARE GRATUITĂ): ////

Abonați-vă la actualizările săptămânale Primal Video:

– Cel mai bun software de editare video 360 pentru Mac și PC –

Videoclipurile 360 ​​sunt o modalitate minunată de a adăuga o dimensiune complet nouă videoclipurilor dvs. și de a interacționa la nivelul următor. Cu un val de noi 360 de camere foto, este clar că tehnologia se îmbunătățește incredibil de rapid, iar costurile pentru a începe să devină din ce în ce mai accesibile.

Dar când vine vorba de editarea video 360, nu toate softurile sunt create egale. Unii dintre marii vânzători au rămas în urmă atunci când vine vorba de 360 ​​de funcții, dar sunt câțiva care au sărit pe bandwagonul video de 360 ​​de grade mai devreme cu câteva oferte excelente.

Cyberlink PowerDirector și Adobe Premiere sunt două dintre acestea din urmă (printre altele în acest videoclip), ambele având capacități puternice de editare video la 360 de grade. Dar care este cel mai bun software de editare video 360 pentru dvs.?

În acest videoclip, aruncăm o privire asupra tuturor celor mai buni 360 de editori video pentru a vă ajuta să decideți care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Dacă ați găsit util acest videoclip, nu uitați să vă abonați pentru a primi toate actualizările noastre săptămânale!

**********
ÎNCEPEȚI ÎN CAZ:
Vezi toate echipamentele pe care le folosim și recomandăm la Primal Video!
**********

— Continut Asemanator —

– Samsung Gear 360 Camera: Ar trebui să primiți una?
– Macbook Pro 2016 vs Dell XPS 15 pentru editare video:
– Live Stream Like a Pro: Creșteți calitatea cu un microfon de 20 USD (videoclip comparativ):
– Cum să trăiești Facebook cu mai mulți prezentatori:

DEZVOLTARE: Adesea examinăm sau facem legătura cu produsele și serviciile pe care le folosim în mod regulat și considerăm că ar putea fi utile. Ori de câte ori este posibil, folosim linkuri de trimitere, ceea ce înseamnă că dacă faceți clic pe unul dintre linkurile din acest videoclip sau descriere și faceți o achiziție, putem primi o comisie mică sau o altă compensație.

Suntem mari fani ai Amazon și multe dintre linkurile noastre către produse / unelte sunt link-uri către aceste produse de pe Amazon. Suntem un participant la Programul Asociaților Amazon Services LLC, un program de publicitate afiliat conceput pentru a furniza mijloace pentru a câștiga taxe prin conectarea la Amazon.com și site-uri conexe.

source