Deși sistemul Google View Street Street este la noi încă din 25 mai 2007, a devenit foarte popular în Argentina în ultimele zile, deoarece au încorporat străzile multor orașe din țara noastră, inclusiv Mar del Plata.

Acest lucru a determinat multe persoane care nu știau serviciul să se cufunde pentru prima dată în această versiune digitală a orașului și toate îl descriu ca fiind incredibil.

Este foarte dificil să ne imaginăm cum puteți pune împreună mai multe imagini și informații într-un singur SITEMA on-line.
Dacă îl vedem cu lovituri mari, sistemul nu este nimic complicat. Un vehicul parcurge străzile făcând fotografii panoramice de 360 ​​de grade pe orizontală și cu un uimitor 290 de grade pe verticală. Acestea sunt apoi montate pe un sistem și pot fi navigate.
Cu toate acestea, pentru a face fotografii, trebuie să țină cont de vreme, de program și de temperatură, pentru a putea întotdeauna să ia imagini similare.
Chiar și locul în care vehiculul surprinde imaginile este foarte important pentru a localiza ulterior fotografiile. De aceea, din 2009, Google a implementat o tehnologie laser de înaltă precizie în mașinile lor pentru a îmbunătăți informațiile pe care GPS-ul le-a furnizat deja, ceea ce face ca ansamblul să fie pur și simplu perfect.

Trebuie, de asemenea, să reținem că toate fotografiile sunt întotdeauna modificate înainte de publicarea finală, încețoșând fețe și brevete. Obiectivul acestui tratament al imaginilor este respectarea politicilor interne de confidențialitate ale diferitelor țări în care este prezent serviciul.
În acest fel, locurile și situațiile dintre cele mai deosebite sunt surprinse de multiplele camere ale mașinilor Street View și sunt surprinse printre milioanele de fotografii cu care Google a compus hărțile din 31 de țări europene, 11 asiatici, 4 africani, și șapte țări din America Latină, printre care se numără Argentina.
Chiar și continentul îndepărtat al Antarcticii a fost modelat de acest sistem de navigație care este tradus într-o duzină de limbi și intenționează să nu plece nicăieri pe pământ.
De fapt, continuă să adauge locuri în mod constant, iar unele dintre ele sunt destul de curioase. De exemplu, Casa Albă a Statelor Unite, care poate fi vizitată practic cu același traseu pe care l-am face dacă am merge acolo. Un proiect care trebuia realizat cu mare atenție și atenție pentru a nu deteriora nimic într-unul dintre cele mai mitice și importante locuri din istoria Americii de Nord.
Toate aceste informații sunt stocate într-un alt loc mitic: serverele Google. Se numesc centre de date și sunt locurile în care sunt stocate o mare parte din informațiile care compun internetul.

În mod ironic, serverele Street View pot fi vizitate folosind Street View!

În ciuda tuturor informațiilor dobândite și a miilor de hard disk-uri de informații care funcționează pentru ca acest lucru să funcționeze, proiectul Google map, cunoscut inițial ca Minerva, nu merge înapoi și promite să acopere mai multe țări din Orientul Mijlociu în următorii ani și asia.

Street View, este un alt proiect care arată că informațiile sunt din ce în ce mai accesibile pentru toată ziua. Depinde de noi acum să știm ce să facem responsabil cu tot ceea ce știm.

source