Acest tutorial vă va arăta cum să utilizați funcția de vizualizare stradală a Google Maps (arată 'cum să o activați pe web).

Nu uitați să consultați site-ul nostru pentru mai multe videoclipuri gratuite despre cum să faceți!
 – hrana noastră
 – Alatura-te noua pe facebook
 – grupul nostru din Google+

În acest tutorial veți învăța cum să utilizați Google map street view.

Pasul 1 – Selectarea unei locații

Accesați „www.maps.google.com” și în caseta de căutare din partea de sus, introduceți locul pe care doriți să îl vedeți în modul de vizualizare stradală. În acest exemplu vom vedea Times Square, astfel încât să introduceți „Times Square, New York City” în caseta de căutare. În cadrul din dreapta, o hartă se va încărca cu un marker care indică Times Square.

Pasul 2 – Utilizarea linkului

Un cadru mic va apărea îndreptat către marcajul „A” de pe hartă. În acest cadru există un buton numit „Street View”, faceți clic pe acest lucru. Acum veți fi dus în modul de vizualizare stradală și puteți face clic și glisați în această fereastră pentru a ajusta vederea dvs. din zonă. Faceți clic pe diferite părți ale ecranului pentru a vă deplasa în jurul zonei.

Pasul 3 – Draging and Dropping

Haideți să aruncăm o privire la un alt mod de a accesa vederea din stradă. Faceți clic pe săgeata minus din partea stângă a cadrului pentru vizualizarea străzii pentru a afișa vizualizarea deasupra hartii. Acum deasupra barei de defilare a zoom-ului din stânga veți vedea un om mic portocaliu, faceți clic și trageți-l peste harta din dreapta. Pur și simplu aruncați-l pe orice stradă care a fost evidențiată în albastru – acestea sunt cele care au vedere la stradă. Veți avea acum o vedere a străzii de oriunde l-ați abandonat și astfel puteți utiliza google map street view.

source