Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Real Estate. Noua proprietate din portofoliul nostru pe care dorim sa ti-o prezentam se afla in Cartierul Parneava intr-o zona foarte buna, aproape de Piata Spitalului si de cartierul Confectii.

Acceseaza link-ul de mai jos pentru a salva timp si bani cu vizualizarea acestei proprietati prin intermediul unui tur virtual la 360 grade:

Datorita pozitionarii intr-o zona exclusivista si comerciala a cartierului Parneava, aceasta proprietate este pretabila atat pentru locuit cat si pentru a fi transformata in clinica, cabinet, apartamente de inchiriat sau spatiu comercial. Un avantaj major al acestei proprietati, pe langa pozitionare ar fi si faptul ca ea poate fi renovata dupa bunul plac pentru ca la pret sa tinut cont de costurile ulterioare de renovare. Structura casei este solida, din caramida si fara probleme. Casa este bine construita, iar igrasie nu vei intalni in nici un colt al casei.

Casa este construita pe 3 nivele si fiecare nivel are propria baie. Pe langa cei 180 m2 pe care ii are casa, la parter, lipit de casa, vei intalni un fost garaj transformat intr-un spatiu comercial de 50 m2, iar in spatele spatiului comercial mai este construita o casuta de 30 m2, care in prezent serveste tot ca depozit. Toate aceste imobile au fost construite pe un teren de 340 m2.

Achizitionand aceasta proprietate iti vei putea dezvolta o afacere de success sau vei putea deveni noul locatar al acestei zone exclusiviste.

Detalii tehnice:

Cartier: Parneava
Puncte de reper: Aproape de spitalul judetean si Cartierul confectii
Tip proprietate: Casa + spatiu comercial + fost garaj
Caraceristici casa:
Nr camere: 5 camere
Nr dormitoare: 2
Nr living-uri: 1
Nr birouri: 1
Nr balcoane: 1
Nr nivele: P+2
Nr bai: 3
Demisol
Amprenta la sol: 60 m2
Sprafata construita: 180 m2
Suprafata utila: 153 m2
Suprafata teren 340 m2
Front stradal: 17 m
Anul constructiei: 1975

Alte facilitati:
Partial mobilat si utilat
Cost imobil / m2: 639 euro (calculul sa facut tinand cont de costul minim al terenului in aceasta zona de 100 euro / m2)
Siguranta: Senzori de fum
Compartimentare: Decomandat
Materiale folosite:
Pereti: caramida
Acoperis: Tigla ceramica
Scari: beton
Garaj: Caramida

Utilitati:
Curent electric: Monofazic si trifazic
Apa: retea
Gaz
Canalizare: retea
Incalzire: centrala termica pe gaz
TV: cablu
Internet: fibra optica

Finisaje:
Stare interior: de renovat
Stare exterior: de renovat
Pereti interiori: vopsea lavabila
Pardoseala: gresie, parchet laminat
Izolatie termica: nu are izolatie termica
Usi interioare: PVC
Usi intrare: Lemn
Balustrada: metal
Instalatie electrica: cupru
Instalatie sanitara: cupru
Tip calorifere: otel
Contoare: Gaz / Apa / Curent
Vecinatati:
Distanta autobuz: 250 m/ DIstanta sc generala: 1000 m / Distanta gradinita: 100 m / Distanta benzinerie 300 m / Distanta farmacie 300 m / Distanta medic familie 1000 m / Distanta urgente: 1000 m / Distanta dentist 500m / Distanta frizerie 300 m / Distanta spalatorie 300 m / Medic veterinar 500 m

source