Da,… o casa cu piscina, lac, nocturne, peisagistica, gratar, bar la 53500 euro,… nu credeai ca e posibil, asa este?

Bine ai venit in universul Tranc & Tranc Real Estate. Ne face o deosebita placere, ca in continuare, sa iti prezentam una dintre cele mai bune afaceri din portofoliul nostru, o proprietate la cheie in care sa investit o suma de 6 cifre si care, pentru scurt timp, este pusa la vanzare la 53500 euro. Dar asta nu e tot, in continuare vei putea descoperi cum a fost creata peisagistica de vis si cum a fost amenajat si gandit fiecare colt pentru un confort sporit si siguranta maxima.

Pentru a vizualiza virtual la 360 grade aceasta proprietate, foloseste un smartphone cu functia giroscop activata si niste ochelari VR. Turul video la 360 grade poate fi vizualizat si de pe tableta cu giroscop activat sau de pe PC, accesand link-ul de mai jos:

Pe teren pe langa casa, au mai fost sapate o piscina de toata frumusetea, un lac cu pesti si au mai fost construite un foisor, o fantana arteziana care curge in lac si un gratar cu ceaun.

Lucrurile interesante de-abia acum incep, pentru ca vei afla ca proprietatea este demna, in multe dintre situatii, sa fie incadrata in categoria imobilelor de lux, si asta fiindca are nocturne care lumineaza intreaga curte, sistem de irigare, sistem audio in curte, poarta electrica cu telecomanda, semineu mare pe lemne, panou electric de control al piscinei securizat impotriva umezelii, scurtcircuitelor si a rozatoarelor, prize montate peste tot prin curte, un bar unde poti conecta un butoi de bere, un foisor construit la comanda, unde sa tinut cont de distanta de la sezut la masa, inaltimea mesei, de gradul de inclinatie al seszutului pentru a-ti fi confortabil indiferent de gradul de relaxare in care te afli si chiar posibilitatea de a sta rezemat pe spatar in timp ce împarți un pahar de vorba cu persoanele dragi.

Terenul in partea din spate a fost ridicat cu cstiva zeci de centimetri, iar pentru a da culoare curtii si pentru a simti ca te afli intr-o oaza exotica de relaxare, proprietarul a plantat mai multe tipuri de flori si alte plante ornamentale si mai multe tipuri de pomi fructiferi de soi.

…si inca mai am de spus cateva lucruri 🙂

Casa a fost construita la cateva sute de metri de Mures, langa calea ferata, unde se poate merge la pescuit sportiv, canoe, chiar si navigare, iar pe dealurile din preajma te poti distra cu amicii tai urcand cu ATV-urile, motocicletele sau cu bicicletele. Langa casa este construita o pensiune cu magazin si restaurant. Te afli aproape de diferite zone turistice, precum drumul Vinului sau diferite cetati cu care aceasta zona se mandreste.

Aceasta poate fi un nou inceput de poveste sau poate reprezenta o oaza de relaxare la sfarsit de saptamana pentru tine si familia ta sau un business extraordinar daca te-ai hotari sa il inchiriezi.

Sunt sigur ca aceasta proprietate nu va sta mult la vanzare, grabeste-te, contacteaza-ne si bucura-te de casa ta cu piscina si lac la un pret fara concurenta!

Tip proprietate: Casa
Localitate: Baratca, Jud Arad
Nr camere: 2
Nr dormitoare: 1
Nr sufragerii: 1
Nr bucatarii: 1
Nr bai: 1
Nr. terase: 1
Nr pivnite: 1
Nr lacuri: 1
Nr. Foisoare: 1
Nr. Gratare: 1
Nr baruri pt servire bere la butoi: 1
Nr fantani arteziene: 1
Pod curat
Nr nivele: 2
Amprenta la sol: 64 m2
Suprafata utila:56 m2
Suprafata teren: 800 m2
Front stradal: 18 m

Alte facilitati:
Compartimentare: decomandat
Structura acoperis: tigla metalica + tigla ceramica
Poarta metalica cu telecomanda
Sistem irigare
Sistem audio in curte
Lasere
Piscina cu trepte
Alei speciale piscina
Panou electric: securizare impotriva umezelii, scurtcircuit, rozatoarelor

Utilitati:
Curent: monofazic
Apa: retea + prister (2 fantani)
TV: parabolica (2 TV-uri)
Canalizare: prister 2,5m x 2,5m cu sticla sparta
Incalzire: centrala termics electrica
Climatizare: clima

Finisaje:
Pereti: lavabil, ffaianta
Pardoseala: parchet laminat, gresie
Rame ferestre: PVC
Geamuri: geam clar
Usi interioare: lemn cu geam
Usa exterioara: lemn
Izolatie termica: exterior
Instalatie electrica: cupru
Instalatie sanitara: cupru
Calorifere: otel
Contoare: apa, curent

source