În acest videoclip veți învăța cum să editați cele 360 ​​de videoclipuri GRATUIT pe Mac + PC, economisindu-vă sute de dolari cumpărând software de editare scump!

Course Cursul meu video 360:
Book EBookul meu minuscul eBook:
🗞 Lucrurile mele preferate 360:

► Davinci Rezolva software:

Adobe Premiere și Final Cut Pro sunt cei doi editori video importanți pentru editarea profesională video 360, cu toate că acestea costă. Deși este posibil să vă ofere mai multe funcții, pentru pasionații de videoclipuri care doresc să efectueze editarea video de bază, nu este necesar să investiți toți acești bani! Aici salvează ziua Davinci Resolve. Rezolva este editorul video GRATUIT de cea mai bună calitate disponibil chiar acum și are o mulțime de caracteristici uimitoare pentru 360 de editori video și editori video obișnuiți deopotrivă. Editarea cu Davinci Resolve este o modalitate bună de a vă face o idee pentru fluxul de lucru de editare video 360, astfel încât să puteți cumpăra un software de editare plătit, precum Premiere, când sunteți bun și gata.

► KIT-ul meu 2019 pentru 360 de fotografii și video:
Camera principală 360:
Micro trepied:
Monopod 360 camera:
Card SD:
Selfie stick ieftin:
Geanta pentru camera foto:
Cameră foto 360 impermeabilă:
Telefonul meu:
IMac-ul meu:
(cu această memorie RAM):
Căști VR de cea mai bună calitate:

Dacă v-a plăcut acest videoclip, asigurați-vă că lăsați un like și abonați-vă la canal! Canalul Ben Claremont este autoritatea voastră către toate lucrurile 360 ​​de fotografie, videoclipuri și nu numai! De la tutoriale și sfaturi aprofundate, la cele mai bune echipamente, software de editare, aplicații și chiar strategii de social media pentru a obține o atenție masivă asupra activității tale. Pe acest canal veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a trăi și respira cu adevărat 360!

#davinciresolve
# 360video
# 360videoediting

URMAȚI-MĂ:
► Instagram:
► Facebook:
► Twitter:
► Website:

source