Veneția este cu siguranță una singură. Unde mai găsești un oraș pe apă? Locația sa îi conferă un caracter unic și puțin misterios. De asemenea, este foarte romantic datorită podurilor și bisericilor mereu prezente. Centrul orașului te face să te simți ca un călător în timp ce călătorește în timp în epoca Casanova – probabil cel mai cunoscut cetățean al Veneției. Dacă ai norocul să vizitezi orașul în timpul carnavalelor, vei fi la dispoziție pentru o experiență o dată în viață. Și nu uitați să vă opriți într-unul dintre numeroasele restaurante pentru a gusta bucătăria rafinată locală.

Aflați mai multe despre Veneția pe Planificatorul de călătorie Sygic, cu informații detaliate și hartă:

Planifici o excursie la Veneția? Avem o mulțime de videoclipuri pentru dvs.: Sperăm că videoclipurile noastre vă vor inspira să vizitați acest frumos oraș personal.

Planificați o călătorie a vieții dvs. cu Sygic Travel Trip Planner disponibil GRATUIT pentru Android: iOS: și, de asemenea, pe web:

Experimentează călătoriile în realitate virtuală și călătorește cu noi într-un mod complet nou. Trebuie doar să descărcați aplicația Sygic Travel VR pentru Cardboard V1, V2: pentru Samsung Gear VR:

▬ Urmăriți-ne! ▬
✩ Facebook:
✩ Instagram:
✩ Twitter:

source