Vezi cele mai ciudate lucruri de pe Google Earth! Aceste imagini ciudate pe Google Maps sunt absolut bizare!

Abonați-vă pentru videoclipuri noi!

Urmăriți „Locurile Google Earth ascunse de la dvs.!” video aici:
Urmăriți „Faptele uimitoare despre corpul vostru!” video aici:
Urmăriți „Cele mai misterioase fapte ale oceanului nostru!” video aici:

Lista celor mai ciudate lucruri de pe Google Earth:
Insula Ghost
În 2013 cercetătorii au mers în căutarea insulei Sandy în Marea Coralului, la estul Australiei. Bazele de date științifice au arătat că insula este aproximativ dimensiunea Manhattan. Descoperită în 1876 de o navă balenică, Insula Sandy a fost inclusă pe hărți de mai bine de un secol, inclusiv, evident, pe Google Earth. Când oamenii de știință australieni au ajuns la locație, singurul lucru pe care l-au găsit a fost oceanul deschis. Nu exista nicio altă insulă care ar fi putut fi Sandy la vedere. Doar că nu era acolo. Ce s-a întâmplat cu asta? S-a scufundat sub valuri? A fost doar o figură a imaginației noastre? Este posibil ca ceea ce văzuse nava balenă să fi fost o plută ponce, o plută plutitoare de rocă ușoară spumoasă produsă de vulcani care pot pluti în jur de ani înainte de a se despărți. Insula a câștigat atât de multă faimă, încât a avut de fapt un necrolog publicat pentru ea în aprilie 2013. În ea cercetătorii au explicat cum insula fantomă ar fi putut rămâne în mintea geografică și hărți din cauza erorilor umane. Această „nedescoperire” a făcut titluri în întreaga lume și ne amintește că, în ciuda tehnologiei moderne, încă există mistere de rezolvat în ocean. Google și National Geographic au eliminat rapid Sandy Island de pe hărțile lor.
Pentagramă
Un lucru este sigur, acesta nu este un cerc de cultură sau accident, acest pentagrama a fost plasată acolo intenționat. Situat în Kazahstan, acest lucru va conduce cu siguranță orice minte suspectă spre ușa diavolului. Steaua cu 5 vârfuri înconjurată de un cerc măsoară 366 m în diametru. Situat pe malul unui lac dezolant, pentagrama apare clar pe Google Maps, dacă vrei să te uiți singur. Când imaginea s-a ridicat pentru prima oară din lumea interlopă la internet, mulți s-au conectat rapid și Google, la închinarea diavolului. Pentagrama este un simbol antic folosit de multe culturi și nu este întotdeauna satanic. Se dovedește că este pur și simplu un parc. Arheologul Emma Usmanova a lucrat în regiune ani de zile și a explicat că căile sale au fost proiectate în mod special pentru a crea forma unei stele. Steaua este marcată de drumuri aliniate de copaci, ceea ce face ca forma să iasă în evidență. Steaua a fost un simbol popular în timpul Uniunii Sovietice și mulți au ghicit că situl ar fi putut fi un teren de lagăr sovietic abandonat.
Spirala deșertului
Google Maps a înghețat această dublă spirală în timp. Când oamenii au văzut prima oară formațiunea situată în deșertul egiptean, aproape de coasta Mării Roșii, au apărut tot felul de teorii. Cercul de recoltă, mesaj extraterestru, chiar un portal către un univers alternativ. Este prea mare și perfect conceput pentru a fi creat de o singură persoană. Ei bine, a fost de fapt creat de trei femei. Cunoscută sub numele de Desert Breath, este o instalație de artă de dimensiuni superioare creată de DAST Arteam, un trio de artiști greci în martie 2007. Piesa acoperă o suprafață de aproximativ 10 hectare. Potrivit artiștilor, acesta este menit să "sărbătorească deșertul ca o stare sufletească, un peisaj pentru minte." Spirala este formată din conuri din nisip și este supusă eroziunii naturale. De-a lungul timpului va dispărea și va deveni parte a câmpia deșertului încă o dată.
Găurile siriene
Imaginile actualului război civil din Siria nu sunt în niciun caz nou pentru internet. În timp ce distrugerea la nivel uman a fost surprinsă de fotografi și de acoperire de știri, sateliții au înregistrat, de asemenea, daunele aduse la sute de situri arheologice. Toate cele șase situri ale patrimoniului mondial UNESCO din țară, care sunt considerate pe scară largă una dintre cele mai vechi zone ocupate de pe Pământ au fost deteriorate sau distruse. Puteți vedea distrugerea dvs., dacă ați căuta Apamea prin Google Earth. Locația vechiului oraș roman este acum o mare de găuri marcate care se întind pe întreaga zonă, lăsată de jefuitori de la începutul țării. Călăreții și vânătorii de comori au săpat peste 4000 de găuri în căutare de comori descoperite pentru a vinde pe piața neagră pentru a finanța wr. Aceste găuri au aproximativ 2-3 metri și, în unele cazuri, sunt folosite pentru depozitarea armelor.
Cimitirul cu avioane
Acesta ar putea fi unul dintre cele mai mari și mai frumoase cimitire pe care le-ai văzut vreodată. Situată în Tucson, Arizona, Baza Forței Aeriene Davis Monthan este locul în care avioanele militare americane își găsesc adesea locul de odihnă final. Cimitirul se întinde pe 2.600 de acri și a fost supranumit „Boneyard”. În timp ce site-ul este închis publicului larg, tehnologia modernă nu deține nimic sacru, nici măcar morții, iar imaginile acestuia sunt disponibile pentru toți pentru a putea vedea pe Google Earth ( și alte hărți interactive). Și este ceva de văzut într-adevăr.

source