Muzeul Louvre Paris, în videoclip de 360 ​​de grade, la pictura Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci. Informații pentru vizitatorii care doresc să vadă pictura Mona Lisa:
Ne-ar fi plăcut să ne apropiem de tablou. Dacă nu sunteți mulțumit de o cameră foto, va fi foarte greu să adunați o imagine apropiată și constantă.
Nu este permis să se introducă trepieduri sau film cu stick-uri selfie.
Vrei să fii deranjat de angajați de fiecare dată când te văd. Atât de tare sună, nu te aștepta să faci poze grozave dacă mergi acolo.
Sfat: accesați-vă gratuit utilizând informațiile noastre din partea de jos a acestei descrieri.

Muzeul Luvru din Paris în 360 de grade Realitate virtuală în pictura Mise Lise de la Leonardo Da Vinci într-un videoclip Timelapse 360 ​​Hyperlapse. Ne-ar fi plăcut să luăm în prim plan pictura. Din păcate, nu este permis să aducă trepieduri sau stick-uri selfie, chiar dacă multe persoane le mai aduc. De îndată ce angajații te prind, nu te vei putea bucura de vizita la muzeu, deoarece ei vor atrage întotdeauna față de tine și nu întotdeauna prietenos. Profitați-vă de cele mai bune funcții cu o lentilă mare cu tehnologie anti-estompare pentru a face imagini rezonabile utilizabile.
Folosiți sfatul nostru și mergeți gratuit la Muzeul Luvru Paris, atunci dezamăgirea nu este atât de mare dacă nu puteți face fotografii utile. De exemplu, În octombrie până în martie, în prima duminică a lunii, este acces gratuit pentru toată lumea.

INFO:
Cum puteți obține acces gratuit?
– octombrie-martie: intrare gratuită la muzeul Luvru pentru toată lumea în prima duminică a fiecărei luni.

– Pe 14 iulie (Ziua Bastiliei) Admiterea este de asemenea gratuită.

– În fiecare vineri de la 18:00 intrare gratuită la muzeu dacă aveți sub 26 de ani pentru toate naționalitățile. Nu este nevoie să aliniați pentru bilete. Trebuie doar să prezentați actul de identitate valabil la intrarea în muzeu.

ABONAȚI-VĂ: Alăturați-vă tutorialelor video, After Effects & 360 ° Adventure

Filmat cu Samsung Gear 360.

Echipament Camera Samsung Gear 360
SUA:
DE:

Cumpără Samsung Gear VR
SUA:
DE:

Cumpărați ochelari VR din carton Google
SUA:
DE:

Conectat cu Samsung Galaxy S7
SUA:
DE:

De lungă durată de Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licențiat în baza Creative Commons: Prin Atribuire 3.0

source