Roma nu este numită Orașul etern pentru nimic. În timp ce explorezi străzile sale, poți întâlni obiective turistice care datează din diverse epoci ale istoriei omenirii. Într-o singură piață, puteți găsi rămășițele Imperiului Roman în timp ce impozantele biserici renascentiste și baroce chiar lângă ele vă amintesc de cei mai cunoscuți artiști din toate timpurile (precum Michelangelo și Bernini). Cu toate acestea, este și o metropolă modernă în care vă puteți cufunda în spații de cumpărături nebune, viață socială bogată sau, în general, doar să explorați ce are acest mare oraș.

Aflați mai multe despre Roma pe Planificatorul de călătorii Sygic cu informații detaliate și hartă:

Planifici o excursie la Roma? Avem o mulțime de videoclipuri pentru dvs.: Sperăm că videoclipurile noastre vă vor inspira să vizitați acest frumos oraș personal.

Planificați o călătorie a vieții dvs. cu Sygic Travel Trip Planner disponibil GRATUIT pentru Android: iOS: și, de asemenea, pe web:

Experimentează călătoriile în realitate virtuală și călătorește cu noi într-un mod complet nou. Trebuie doar să descărcați aplicația Sygic Travel VR pentru Cardboard V1, V2: pentru Samsung Gear VR:

▬ Urmăriți-ne! ▬
✩ Facebook:
✩ Instagram:
✩ Twitter:

source