Urcă pe autostradă cu o viteză incredibilă de cursă de motociclete interminabile în VR

Mai multe videoclipuri noastre:
Ca și noi pe FB:
Aveți nevoie de viteză? Este timpul pentru cursa de campionat de motociclist fără egal!
Cureați-vă pe casca de motocicletă, montați-vă superba cu stil și pregătiți-vă să ardeți strada cu cel mai interesant, bazat pe VR, joc de curse cu biciclete cu cele mai rapide, palpitante și aventuroase piese. Alăturați-vă celei mai mari competiții de curse VR Motociclete pentru o adevărată aventură de pompare a adrenalinei în VR Highway Motocike Racing și colectați cele mai uimitoare călătorii în buzunar prin realitatea virtuală.
„VR Highway Speed ​​Moto Rider” reprezintă o etapă importantă în genul jocurilor VR; o cursă extremă de biciclete, prima dată în istoria lumii de curse Android Moto, cu un joc mereu provocator, obstacole trădătoare, special concepute și dezvoltate pentru a-ți împinge abilitățile de conducere la maxim!
Conduceți motocicleta în perspectiva primei persoane prin trasee periculoase și jucați cu mai multe niveluri în acest campionat de curse de biciclete extrem de provocator oferit cu două medii diferite. Fie o cursă pentru o pistă de oraș standard, fie o pistă cu zăpadă de pe deal sau se bucură de acțiunea extrem de rapidă!
„VR Highway Speed ​​Moto Rider” vă permite să vă bucurați de o experiență realistă dintr-o plimbare motociclistă amuzantă în timp ce vă așezați confortabil pe canapeaua dvs., în timpul liber, prin realitatea virtuală, care se combină cu o grafică uimitoare, de calitate HD, care vă permite să explorați o nouă lume a realității virtuale. în timp ce călărești cele mai bune motociclete și făcu curse în confortul propriei case. De asemenea, plimbarea cu autostrada VR poate fi savurată cu ajutorul jocului. Tot ce trebuie să faceți este să rulați jocul în telefonul dvs. Android; Introduceți-vă celula în căști VR și plimbați bicicleta cât de repede puteți pentru a finaliza diferite misiuni în joc.
Este cât se poate de realist; combinând legile Fizicii atunci când circulați într-o motocicletă reală pe autostradă. Cine trebuie să meargă cu capul în cap, cu mașina și cu mașina atunci când putem alerga cu motociclete de clasă mondială?
Pentru o experiență mai palpitantă reală, conectați dispozitivul Android cu senzorii hardware VR pentru a vedea statisticile dvs. de exercițiu, cum ar fi: distanța totală parcursă, viteza bicicletei acoperite pe ecranul VR … Sunteți un pasionat de biciclete care caută ceva acțiune? Viteza de autostradă VR Rider de viteză a motorului este jocul pe care l-ați așteptat!
Cum se joacă:
• Apăsați butonul de redare pentru a începe!
• Înclinați dispozitivul spre stânga / dreapta pentru mișcări ale bicicletei
• Acoperiți distanța maximă pentru a șterge un nivel
• Evitați accidentele cu traficul pe autostradă
Caracteristici joc:
• Uimitoare grafică 3D HD de calitate
• Compatibil cu jocul
• imagini impresionante
• Controale bazate pe fizică
• Mediu 3D bazat pe VR
• Rotație pe 360 ​​de grade girometru
• Compatibil cu ochelari de realitate virtuală, cum ar fi VR Box, 4DUD și Google Cardboard VR
• Vizualizante cruste, cinematografice, HD Diferite piese de curse interesante

Dacă vă place videoclipul nostru, vă rog
Comentați, Like, Favorite, Abonați-vă
și ne împărtășește-ne. Multumesc pentru vizionare.

source