Abonați-vă la Ora News aici

Dacă nu sunteți sigur ce vă așteaptă la destinația pe care ați ales să o odihniți sau să o vizitați, mai întâi faceți un tur virtual. De pe un smartphone sau tabletă, vizitatorii străini și casnici pot vedea Albania la 360 de grade, accesând orice instalație, muzeu, sit istoric sau hotel. Proiectul este posibil de către Agenția Națională de Turism și prin Google Street View.
De pe o tabletă, smartphone sau computer puteți accesa hotelurile pe care doriți să le alegeți pentru relaxare în site-urile sau obiectele istorice din Albania și puteți face chiar o plimbare pe Riviera Albaneză folosind tehnologia vitală Google Street View.
Proiectul „Albania 360 de grade” permite acest lucru și oriunde s-ar afla.
Leonard Maçi: Interesat să dezvolte o nouă tendință în economia albaneză, dând ideea turismului ca sursă de venit. Fiecare mod bun și de colaborare este utilizat prin intermediul instituțiilor.
Frederick Debetto, creatorul proiectului: un tur în 360 de grade prin Google Maps. Puteți intra într-un mediu, aruncați o privire în jur și vizitați-l practic, chiar dacă nu sunteți fizic acolo.
Profesioniștii pentru diverse servicii din sectorul turismului sunt o preocupare de lungă durată, pentru care mai rămâne mult de lucrat.

Pentru mai multe detalii:

source