Daca vrei sa profiti de oferta ultimelor apartamente disponibile in Cartierul Adora PARK nu ezita sa ne contactezi.

Comisionul Tranc & Tranc Imobiliare de intermediere al imobilelor in Cartierul Adora PARK este 0

Tranc & Tranc Imobiliare ti-a pregatit un TUR VIRTUAL PANORAMIC LA 360 GRADE si un TURUL VIDEO la 2 apartamente, in parteneriat cu ADORA PARK.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa contactezi echipa Tranc & Tranc Imobiliare

Cristian Tranc
Tel 0721633844
E-mail: office@trancandtranc.ro

Complexul rezidențial Adora Park este un proiect dezvoltat de Tagor, în parteneriat cu fondul de investiții britanic Patron Capital.

Tagor este o companie de dezvoltare imobiliară care activează pe piața din România încă din anul 2004. Bucurându-se de o vastă experiență atât internațioanală, cât și locală, dar și de o solidă bază financiară, Tagor investește în piața imobiliară românească, cu scopul de a crea comunități cât mai puternice. Astfel, Tagor a reușit să se impună pe piața dezvoltatorilor imobiliari ca un partener de încredere pentru colaboratorii săi, iar în același timp a obținut recunoștința clienților, pentru serviciile de cea mai bună calitate pe care le oferă.

Pe lângă oferirea de servicii de calitate, Tagor s-a remarcat pe piața dezvoltatorilor imobiliari și prin stilul său inovator. Astfel, a reușit să introducă pe piața din România două concepte noi:

Conceptul newyorkez de „cameră extra”, care, printr-o partiționare inteligentă a spațiului, oferă cumpărătorului o camera suplimentară la achiziționarea unui apartament, fără ca acesta să suporte vreun cost adițional.
Conceptul „Urban Village”, care își propune să creeze o comunitate puternică, strâns legată de viața la oraș, dar care să transmită, în același timp, acea atmosferă liniștită și calmă, specifică suburbiilor occidentale. Primul mare proiect creat pe baza acestui concept este Adora Urban Village din București.

Sursa: www.adorapark.ro

source