Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Real Estate. In continuare ti-am pregatiti o proprietate cu totul speciala, aflata intr-o zona linistita cu vecini alesi pe spranceana.
Acceseaza link-ul de mai jos pentru a salva timp si bani cu vizualizarea proprietatii accesand turul virtual la 360 grade
Noua proprietate este ideala pentru o familie cu 2 copii pentru care dimensiunea camerelor este imperial necesara sa fie cu adevarat spatioase. Desi pe suprafata utila a vilei, de 300 m2, pot fi construite 2 case, ea este structurata pe 2 nivele cu pod si impartita in 5 camere locuibile, cu 3 dormitoare, 4 bai, 2 living room-uri, un loc de luat masa, o terasa enorma la etaj si una la parter, o camera tehnica, o camera de depozitare cu acces din curtea din spate si un garaj spatios pentru 2 masini.
Datorita calitatii constructiei si a materialelor folosite costurile cu incalzirea s-au ridicat la 550 lei in cea mai geroasa luna a iernii trecute. Datorita fundatie inaltate a vilei, nu vei gasi nici un colt care sa fie afectat de igrasie. Geamurile mari au fost gandite sa ofere lumina naturala pe tot parcursul zilei.
Terasa de la etajul 1 si cea de la parter necesita schimbarea complete a gresiei, iar pentru a avea o casa complet renovat mai trebuie pusa izolatie exterioara si data culoare pe exterior pentru ca, casa este in present doar tenchita pe exterior. Costul total al renovarii nu depaseste 10000 euro.
Zona linistita, traficul redus, vecinii de calitate, confortul proprietatii, costurile reduse de intretinere si facilitatile oferite de zona te vor ajuta cu siguranta sa iei decizia potrivita pentru a alege cea mai potrivita solutie pentru intreaga familie.
Contacteaza-ne si afla mai multe detalii despre aceasta oportunitate.

Cartier: Gradiste
Tip proprietate: Vila spatioasa
Caraceristici imobil:
Nr camere: 5 camere
Nr dormitoare: 3
Nr living-uri: 2
Nr locuri de luat masa: 2
Nr balcoane: 1
Nr terase: 2
Nr nivele: P+1+2+P
Amprenta la sol: 110 m2
SUprafata construita: 330 m2
Suprafata utila: 300 m2
Suprafata 420 m2
Front stradal: 14 m
Anul constructiei: 2003

Alte facilitati:
Curte fata
Curte spate
Hidrofor
Jacuzzi
Partial mobilat si utilat

Siguranta: Senzori de fum

Compartimentare: Decomandat

Materiale folosite:
Pereti: BCA
Acoperis: Tigla ceramica
Scari: Beton
Alei: dale
Garaj: BCA

Utilitati:
Curent electric: Trifazic
Sursa apa: retea si hidrofor
Gaz
Canalizare: retea
Incalzire: centrala termica pe gaz
TV: cablu
Internet: fibra optica

Finisaje:
Stare interior: Buna
Stare exterior: Gri
Pereti interiori: vopsea lavabila
Pardoseala: gresie, parchet, mocheta (in exterior trebuie schimbata gresia de pe terasa de la etajul 1 si parter)
Izolatie termica: nu are izolatie termica pereti de 30 mm
Usi interioare: Aluminiu
Usi intrare: PVC
Rame ferestre: PVC
Tip sticla geamuri: geam clar
Instalatie electrica: cupru
Instalatie sanitara: cupru
Incalzire: Centrala termica pe gaz de 65KW
Tip calorifere: otel
Contoare: Gaz / Apa / Curent

Electronice / Electrocasnice:

Plasma / aragaz incorporat / cuptor electric / hota / microunde / masina de spalat rufe / frigider / cafetiera / aspirator

Vecinatati:

Distanta autobuz: 150 m / Distanta tramvai: 800 m / DIstanta sc generala: 1000 m / Distanta gradinita: 1000 m / Distanta magazin: 100 m / Distanta farmacie 800 m / Distanta medic familie 800 m / Distanta biserica: 150 m / Distanta dentist 800m / Distanta frizerie 800 m / Distanta spalatorie 800 m / Piata 1000 m

source