Cei mai mulți oameni sunt familiarizați cu Google Street View, unde Google a parcurs  peste 5 milioane de kilometri de străzi, pe toate cele șapte continente, fotografiind un tur virtual Street View, permițând  ca oricine să meargă virtual pe o stradă.

În ianuarie 2012, Google a lansat oficial extinderea Google Street View pentru a facilita afacerilor locale promovate cu tururi virtualesa  din interiorul lor.  Vzitatorii pot vizita virtual locatii inainte de a merge in acele locuri in realitate.. Acest nou program se numește Google Business Photos. și această extindere a Google Street View se comportă exact ca Google Street View cu săgețile de navigare și capacitatea de a se roti în poziția 360 de grade.

Personal am fost instruit și certificat de Google pentru a oferi aceste excursii virtuale tuturor vizitatorilor care apeleaza la Google Maps. Deci, cum funcționează aceste excursii? Acestea apar în căutările Google generale.

De exemplu, să tastăm “restaurant Karishma” într-o căutare Google. In dreapta veti vedea o eticheta intr-un chenar cu locatia pe care am cautat-o. In interiorul etichetei, sub hartă din dreapta este imaginea miniaturală a turului panoramic Google pe care îl facem. Când faceți clic pe imaginea miniatură “vedeți în interiorul locatiei”, iar turul virtual se încarcă pe hărțile Google și puteți explora practic toata locatia afacerii, ca și cum ați sta înăuntru, ca și cum ați fi acolo! Puteți vedea tavanul, podeaua și puteți mări până la un nivel impresionant de detaliu.

Practic, locatia afacerii dumneavoastra traieste, este vie si  indexata pe hartile Google si acum oricine cauta afacere ca a dumneavoastra va putea sa va viziteze si sa vada ce puteti oferi. In felul acesta, clientii vor fi atrasi de locatia dumneavoastra si va vor vizita, statistica spune ca sansele ca ei sa va viziteze sunt de doua ori mai mare.

Turul trăiește în Google Maps, dacă nu ați făcut-o deja, eu pot sa va ajut sa o configurati. Acum puteti sa postati turul virtual si sa incarcati  15-30 fotografii  pe pagina dvs. Google+ Local pentru dvs. În tururile virtuale Google se afișează în rezultatele căutării Google, Google Maps și Google+ Local. Fotografia  Street View se afișează în pagina dvs. Google+ Local. Oferim fotografia la rezoluție maximă fără limite de utilizare. Fotografia încă poate fi utilizată pentru imprimare, pe  web, pentru totdeauna. Doar un tur virtual în Căutarea Google, în Hărți și în Google+ Local este suficient de puternic în sine, dar puteți încorpora și turul virtual în site-ul companiei proprii.