Qantas, Insula Hamilton și Samsung s-au asociat pentru a crea o experiență unică și interesantă de realitate virtuală a uneia dintre cele mai populare și pitorești destinații de vacanță din Australia. Pentru cea mai bună experiență, selectați 1440p (HD) sau 2160p (4K) din meniul Setări de calitate. Pur și simplu treceți mouse-ul peste videoclip, faceți clic și trageți în orice direcție pentru a obține experiența de 360˚.
 
În această revoluționară experiență tridimensională, în turism virtual, de 360 ​​de grade, poți zbura cu piloții în cabina unui avion Qantas, pe măsură ce aterizează pe aeroportul insulei Hamilton, relaxează-te în stațiunea luxoasă de calitate mondială, înoți cu broaște țestoase și o abundență de viață marină tropicală în Great Barrier Reef, jucați golf la terenul de golf Hamilton Island’s Championship, bucurați-vă de vederi aeriene uluitoare dintr-un tur cu elicopterul peste reciful iconic al inimii și navigați spre magnifica plajă Whitehaven de pe un iaht.
 
Pentru utilizatorii de desktop, vă rugăm să vizionați prin cea mai recentă versiune a Google Chrome. Pentru utilizatorii iOS și Android, asigurați-vă că aveți instalată cea mai recentă versiune a aplicației YouTube. Dacă nu aveți acces la Google Chrome sau la aplicația YouTube, conținutul va apărea în modul aplatizat.

 |

Produs de Rapid VR în parteneriat cu Qantas, Insula Hamilton și Samsung Australia.

source