Un playlsit al tuturor acestor videoclipuri cu vedere stradală poate fi găsit:

Călătorie rutieră Google Earth Washington D.C. către statul Washington.

M-am trezit într-o zi și m-am gândit că ar fi o idee bună să conduc prin toată America de Nord. Probabil că și dacă aș fi încercat mai greu în viață, poate îmi puteam permite. Nu am putut, nu pot, viața continuă.

Sau o face? Trebuie să am petrecut luni întregi din viața mea prin orașe nicăieri de pe Google Earth. Deci de ce să nu mergeți într-o călătorie rutieră virtuală …

Aspectul tehnic nu a fost atât de greu. Am creat un sistem bazat pe web pentru a trage automat utilizatorul de la punctul A la B și a face o poză la fiecare cadru. Imaginile au fost salvate de indexul de timp, așa că tot ce trebuia să fac era să le trag și să le arunc în Adobe Premiere și să le redau.

Sistemul web a funcționat excelent. L-am dat afară și am urmărit completarea hard disk-ului meu. Problemele au apărut când am urmărit filmările din Premiere. Aparatul de fotografiat s-ar ridica brusc în orașe dense sau atunci când se vor înconjura. A făcut ca vizionarea filmărilor să fie dureroasă uneori.

S-a dovedit că singura opțiune a fost să urmăriți filmul cadru cu cadru și să încercați să eliminați prinderea în timp ce păstrați cât mai multe detalii. Au fost peste 300.000 de imagini în total, așa că a fost nevoie de timp și multă răbdare. Multă răbdare.

Proiectul a fost început la începutul anului 2015 și am continuat să-l termin până acum (mijlocul lui 2016). Nu este un proiect important și cernerea prin peste 300.000 de imagini a fost într-adevăr plictisitoare. Sincer am adormit uneori pe scaunul meu. Deși acest lucru ar putea fi atribuit adevăratului meu loc de muncă, care este, de asemenea, foarte obositor.

Cu toate acestea, în cele din urmă am terminat-o!

Washington D.C. către statul Washington. 2763,3 mile. Durata estimată de conducere de 40 de ore și 17 minute. Timp de unitate video, puțin peste 9 ore. O mulțime de mașini defalcate, idioți fluturând, ploaie, noapte, animale explodate …

De remarcat faptul că acest videoclip nu este menit să dispenseze șoferii de mașini Google sau alți participanți la trafic. De fapt, a fost menit să arate diferența de teren și peisaje atunci când călătorești prin America. Din păcate, nu pare să fie o schimbare mare. Privind în urmă, ar fi fost mai inteligent să facem Sud la Nord.

source